Om os

Katrine Pommer

Indehaver:

Jeg er uddannet billedkunster og Butiksassistent, inden for detail, men er voksede op med 70'ernes  frittænkende livsfilosofi, at alt hvad vi bruger bør vi levere tilbage til naturen igen, at vi som mennesker har et ansvar over for hinanden både i nær områder og fjern områder. derfor har valgt, at forhandle kropspleje der er bæredygtigt, fair traide og uden parabener, konservering eller andre hormonforstyrrende stoffer, for starter vi hos os selv og handler fair trade gør vi alle en forskel.

Katrine Pommer.


Økologisk og Naturligt.

Ingen pesticider ingen GMO  Ingen kunstig farver eller duftstoffer, ikke noget som helst kunstigt.


Jeg har valgt, at samarbejde med de producenter der overholder betingelserne for økologi for de små landmænd. det vil sige at ingredienserne skal være dyrket økologisk eller bæredygtigt høstet i vild natur. Der er en måde, at støtte: Ren jord og vand, sundhed for landmænd og samfund, samfundet, selvforsyning af fødevare, bønderes ret til, at gemme frø, dyreliv, biodiversitet og en masse andre " bekvemmeligheder ", der er truet af brugen ved petrokemikalier og landbrugskemikaler.


Fair Trade.

For Mig betyder Fair trade solidaritet, ikke velgørenhed.

Fair trade er en måde at være solidarisk med de små producenter på. Det handler ikke om at give velgørende almisser, men om at respektere de grundlæggende rettigheder for arbejdstagere og støtte deres arbejderkamp.Indkøb gennem fair trade leverandører, når vi ikke selv har råd de mængder der skal til for at købe direkte fra producenten.


vegansk

100% vegansk. Ingen animalsk fedt, animalske biprodukter eller spor af animalske stoffer.

Jeg tror der er massere af måder at behandle dyr med respekt. Men jeg vælger med omhu videre salg af produkter der alle er veganske, fordi det er det klareste standpunkt imod det industrielle landbrug, miljøskadelig husdyrproduktion, og unødvendigt brug af dyr eller animalske biprodukter - i kosmetik.


Bæredygtig emballage

det giver ikke mening at sælge bæredygtig produkter i ubæredygtig emballage.

Det er et must, at vores leverandøre, bruger bæredygtig emballage, som genanvendelig plast, genbrugspapir, glas, bambus eller metal der let kan spores. det bør ikke ende på en losseplads eller i havet, meget af vores emballage kan også nemt rengøres og bruges i hjemmet.


Priser der er til at betale

Vi mener økologi og fair trade kan være til at til at betale.

Jeg taler ikke om billigt, men om produkter, som er til at betale, og som holder længe og giver dig noget for pengene. Så jeg har ikke urimelig høj avance, I Sæbeboden udbetaler vi ikke os selv vanvittig høje lønninger, og vi holder priserne nede, så du kan nyde vores lækkerier fra vores samarbejdspartnere til daglig brug.