Ansigt sæbe 3 pak.

54,00 kr.

1. Ansigt sæbe med Fransk Rosa ler er, er særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Rosa ler fjerner snavs og toxiner fra huden, den renser i dybden uden, at udtørre og irritere huden. 

Den Rosa ler er dem mildeste af alle ler typer. Det gør den meget velegnet til sensitiv hud. Den hjælper til at bibringe huden en friskere teint, fordi den har trods sin blidhed, har gode exfolierende og rensende egenskaber. 

Derudover indeholder sæben. Økologisk Rosa Canina, kokos olie, mandel olie, jojoba olie, oliven olie, Castor olie. 


2. Ansigt sæbe med fransk grøn ler er velegnet til normal hud og hud med problem, med acne. Grøn ler er velegnet til, at fjerne snavs og toxiner fra huden, den renser i dybden uden, at udtørre og irritere huden. 

Der udover hjælper den grønne ler til at give en blodcirkulation og trække blod til hudens overflade, dette hjælper mere effektivt til at kunne forny celleproduktionen og reparer skader i huden. 

Der udover indeholder ansigtsæben økologisk spirulina, kokosolie, jojoba olie, mandel olie, oliven olie og castor olie. 


3. Ansigt sæbe med Rasul ler er særlig velegnet til fedtet og kombineret hud. Rassoul ler er velegnet til, at fjerne snavs og toxiner fra huden, den renser i dybden uden, at udtørre og irritere huden. 

Der udover indeholder sæben økologisk kakao, kokos olie, mandel olie, jojoba olie, oliven olie og Castor olie. 

3x33gr  


1
+
Tilføj til kurv